GLAD NATIONALDAG!

För mig är Sveriges Nationaldag en underbar dag. Kanske för att  den infaller under en tid på året då vårt fina land är som allra vackrast.Naturen är ny, sprudlar av liv och doftar underbart. Dagen och ljuset tar över hela tillvaron så att även natten blir dag och ljus … Men också för att det är härligt att stolt få fira det land där det kommer sig att just jag är född, uppvuxen, där jag upplevt min barndom och i vars natur min själ finner ro. Vi har alla olika infallsvinklar till var i världen vi trivs som bäst, känner oss som mest hemma, finner vila och återhämtning. Just nu ligger en Krönika ute i tidningen Kanalen som handlar om just detta. Skriven av mig. Läs den gärna: HÄR.

 

Med önskan om en härligt somrig Sveriges Nationaldag 2017!

Fridens liljor! /Ingela Hellqvist

Min egen, vackra folkdräkt som i år kommer till användning som scenklädsel på årlig Nationaldagskonsert.
Facebook
Facebook
INSTAGRAM
LinkedIn
Twitter
Follow by Email
RSS