Sommarkänslor på Kistamässan

image_1

En härlig försmak av sommaren bjöds oss  STHLM Trädgårdsmässa 2016 i Kista den 18–20 mars. ScribLife var där och botaniserade bland fröer, knölar, trädgårdsböcker, redskap och kluriga manicker. Vi lyssnade på tips, blev sugna på att göra egna trädgårdsfigurer i betong, fick en ny trädgårdsgunga i gjutjärn på vår önskelista och inspirerades av Linda Schliéns vackra blomdekorationer (bilden ovan t v) enligt de senaste trenderna.

TIPS! Boken Alla fingrar gröna, av Johannes Wätterbäck och There Lundén (Lux förlag), nominerad till Årets trädgårdsbok 2015.

Och i Örtagårdens monter (stora bilden t h) hittade vi boken vi inte visste att vi hade längtat efter: Alla fingrar gröna, av Johannes Wätter-bäck och Theres Lundén. Boken (nominerad till Årets Trädgårdsbok 2015) är en praktisk, pedagogisk och användarvänlig handbok i konsten att odla sin egen mat. Inspirerade som vi blev av detta så är det precis vad vi på ScribLife tänker försöka oss på i vår!

Fridens liljor!

 

Av Ingela Hellqvist

Facebook
Facebook
INSTAGRAM
LinkedIn
Twitter
Follow by Email
RSS