OM OSS

 

”Fridens liljor …”

shutterstock_85389040
FOTO: SHUTTERSTOCK

 

… brukade Gammelmoster ibland sucka ur sig. Med ett litet finurligt leende på läpparna. Och man förstod precis vad hon menade. Gammelmoster var en äkta livsbejakare men det var inget hon kanske tänkte på själv. Hon bar på ganska mörka sorger från sin ungdom men var ändå en levnadsglad och en stark personlighet; hon var rolig, ibland härligt sarkastisk och väldigt, väldigt snäll – och på det så älskade hon glitter och glamour! Hon var en dam som, tillsammans med sin kära make, kom att bosätta sig i en enkel lägenhet nära Farsta i Stockholm. Men i mina ögon var hon en primadonna av högsta klass. Hon blev allt rynkigare med åren – men hon blev ändå aldrig gammal!

ScribLife vill vara som Gammelmoster: Peppa i det lilla, livsåskåda lite lagom, samhällskritisera när det krävs, kanske någon gång vältra sig lite i det vardagseländiga och ibland tillåta sig skratta åt alltihop; Värna om sig själv och om varandra, tänka nytt, lyfta blicken och förhoppningsvis sprida lite levnadsglädje till dig som hittar hit.

ScribLife är kort och gott ett nätmagasin skapat för att vara till inspiration och pepp i din vardag. Här delar vi nyheter och tips kring hudvård, makeup, stil, inredning, familjeliv och hälsa för kropp och själ. Och vill även lyfta viktiga frågor kring kvinnor och barns rättigheter och bjuda på reportage som berör.

Magasinet drivs av Scribbeli AB. Vi som står bakom ScribLife är erfarna journalister. Med oss har vi också olika professioner inom specifika områden.

 

Välkommen till ScribLife och blogg, som inofficiellt går under namnet Fridens Liljor!

 

Scribbeli AB