HARMONI MED LOPPISFYND

Sänggavel_1_2

INREDNINGSTIPS. Det mesta går att använda och förvandla till ursnygga stilgivare i hemmet.I alla fall för vår inredningsexpert Anna Lindström. Som det loppisproffs hon är ser hon möjligheter och nya användningsområden där vi andra ser skräp eller åtminstone krångligt arbete. Som dessa fina, gamla trädörrar från en second handbutik i närheten. Efter att ha baxat in de i bilen och baxat ut dem på tomten var det ”bara” att förse dem med färg och placera dem där två vackra gamla dörrar passar allra bäst: som sänggavel i sovrummet!

Det gamla mörka träet i sitt vackra, genuina snickeri ger stabilitet och en känsla av trygghet till sovrummet. Tillsammans med toner av lugnande turkosblått är harmonin given på denna plats var uppgift är att bjuda på ett helt liv av goda nätters sömn.

FLER TIPS FRÅN ANNA:
  • Använd mycket kuddar och andra textiler för att mjuka upp.
  • Väljer du att ha dörrarna stående (som på bilden), tänk på att komplettera med högre sänglampor och/eller sängbord för att få rätt proportioner och undvika känslan av att de höga dörrarna ”tar över” rummet. Väljer gärna vägghängda sänglampor, så är problemet med höjden löst!
  • Allt behöver inte slipas eller ens målas. Många äldre dörrar kan vara vackra att bevara sin ursprungliga, slitna platina.

LYCKA TILL!

Facebook
Facebook
INSTAGRAM
LinkedIn
Twitter
Follow by Email
RSS