BOKTIPS! Din egen väg

bok_dinegenväg_1

Vem är just du ämnad att vara?

Att få blomma ut, få användning av dina förmågor – gåvor! – och vara den just du är ämnad att vara, är den verkliga betydelsen av att nå och vara i sin fulla potential, finna mening och leva livet fullt ut. Din unikitet, din alldeles unika kombination av personlighet, egenskaper och talanger, har du för att just du är ämnad att vara just så. Det handlar om att finna din egen väg. Det handlar om kallelse.

Om detta beskrivs på ett tankeväckande och vägledande sätt i boken Din egen väg (Libris förlag) av Patricia Tudor-Sandahl, författare, psykolog, psykoterapeut och retreatledare. Boken är ”en inbjudan att ta våra liv på större allvar, att våga ’sträcka oss till vår fulla längd’ och söka de vi är ämnade att vara – en process som pågår oavsett ålder. Att leva så sant och helhjärtat som vi kan, till vår egen och andras glädje.”

bok_dinegenväg_inlägg
Boken ”Din egen väg” av Patricia Tudor-Sandahl, är en fin liten visdomsbok som talar om kallelse, att ta sin längtan på allvar, att börja sin upptäcksesa och bli den just du är ämnad att vara.

Detta är en mycket givande liten bok som lika väl kan sträckläsas som fungera som en visdomsbok att återgå till gång på gång, genom livet. Vi på ScribLife rekommenderar den varmt till alla som någon gång frågat sig: ”Skulle inte livet vara något mer?”

 

Författaren Patricia Tudor-Sandahl har skrivit många fina böcker som berikar. Läs mer om och av Patricia Tudor-Sandahl här.

Facebook
Facebook
INSTAGRAM
LinkedIn
Twitter
Follow by Email
RSS