PIGGA UPP GRUSGÅNGEN MED EN HAGE

Hageigrus

En trist passage och några överblivna stenplattor vad det enda som krävdes för att vårt inredningsproffs Anna Lindström skulle kläcka idén till denna superfina – och roliga! – trädgårdsgång med hopphage. Och det är så enkelt att alla kan göra det!

GÖR BARA SÅ HÄR:

Anna breddade passagen som leder fram till husets altan, hämtade några lass med naturstensgrus och la plattorna upp-och-ned, med den släta sidan upp, i en fin hage-formation. Siffrorna målade hon för hand med slitstark hobbyfärg som funkar på de flesta material och håller i vått och torrt.

Hageigrus_måla_1

(Är du inte lika säker på hand som Anna så finns sifferschabloner att köpa på välsorterade pysselaffärer eller så kan du skriva ut stora siffror på skrivaranpassat schablonpapper som du sedan skär ut och har som mall när du målar.)

Vips!, så har du nu en fin och trevligare trädgårdspassage som lockar till rörelse för både stora och små. För helt ärligt, vem kan låta bli att hoppa när det ligger en hage i vägen?

Facebook
Facebook
INSTAGRAM
LinkedIn
Twitter
Follow by Email
RSS