Gula favoriter!

Snart är det påsk! Påsken är en underbar och viktig högtid, om ni frågar oss. Självklart pyntar vi upp med pigga påskris och låter den gladaste färgen av dem alla få bli den självklara accenten i våra hem.

Vackra påskliljor får gärna ta plats både ute och inne just nu, men efter en lång mörk vinter vill vi ha mer än så. Både omkring oss – och på oss. Det är som om vi har vitaminbrist efter det solgula och i ett försök att råda bot på den har vi samlat några härligt gula favoriter som ligger på vår önskelista nu, inför den stundande påsken.

(Ej betalda samarbeten.)

 

Påsktupp . . .

Nej, precis, den här är ju då inte helt gul så just denna är lite av en outsider. Men också verkligen en uppiggande färgklick som vi inte vill vara utan! 199 kr på Indiska.

 

Tröja . . .

Gul är kul. För håll med om att alla blir glada när man kommer i en riktigt snygg, gul tröja. Som den här skickade från Monki! 350 kr.

 

Kopp . . .

Älskar! Den här underbara koppen gör en ju glad, inte bara till påsk. 99 kr på Indiska.

 

Nagellack . . .

Har du inte provat ett London Grace-lack ännu så gör det! Varumärket är en ny nagellacksfavorit. Färgen sprider sig nästan magiskt över nageln och täcker jättefint. Bonus är att lacket är betydligt bättre för miljö och nagel än många andra. Just nu njuter vi gärna av den här härligt gula färgen, Daphne. ca 149 kr.

 

Handkräm . . .

Gul och friskt skön för händerna är denna fuktgivande (och snygga) handkräm från L’occitane med ekologisk verbena, citrusolja och sheasmör. 95 kr.

 

Termos . . .

Favorit! Vem blir inte glad av denna underbara, gula termos exklusivt pimpad med en guldfågel på toppen? Vi riktigt känner doften av kaffet som vi nu längtar efter att dricka utomhus. Hittad bland annat hos Fröken Fräken, 395 kr.

 

Duk . . .

Denna Easter Egg bordlöpare från Ekelund är en lekfullt vacker påskduk som passar perfekt som bas på bordet när den härliga påskmaten dukas fram. Nordic Nest, 365 kr.

 

Lycka till med ditt påskfix!

 

 

Facebook
Facebook
INSTAGRAM
LinkedIn
Twitter
Follow by Email
RSS