”Livet kom emellan …”

Ibland kommer livet emellan. Du vet sådana toppar eller dalar som är så höga eller djupa att man måste släppa allt för ett tag …

Men, fina läsare och följare av ScribLife, efter en tid av att sådant avbrott är vi nu åter tillbaka igen på ScribLife, nätmagasinet eller bloggen (beroende på hur man ser det) som handlar om just detta: livet. Om dig och mig, om kvinnor/tjejer oavsett åldrar, om hälsa och själ, om hud och kropp, skönhet, stil, hem, pyssel och livspussel – och en massa annat.

Med ”vi” menas jag, Ingela Hellqvist som driver ScribLife, journalist men även makeupartist och professionell hudterapeut sedan 25+ år, och mina fina medarbetare och gästskribenter som på olika sätt dyker upp här med intressanta, inspirerande artiklar och härliga idéer.

Vi jobbar just nu med mycket mer av allt detta och hoppas du ska vilja fortsätta hänga med oss – och förhoppningsvis få del av glädje, engagemang och livslust efter vägen. För vi vill vara just din väninna på nätet.

I väntan på kommande artiklar vill vi just nu uppe i headern här på vår hemsida, understryka en sak ligger oss väldigt varmt om hjärtat: att få just dig att förstå vad du är i den här världen. Oavsett VEM du är, hur du har det, var du kommer ifrån eller är på väg, har för titel eller kanske stämpel som någon annan satt på dig … Oavsett allt, glöm inte att DU är FANTASTISK. Just för att du är du. Det kan INGEN ta ifrån dig!

Vill du veta exakt när nästa artikel kommer ut? Fyll i din mailadress i prenumerera-rutan längst ner på sidan så får du mail varje gång en artikel publiceras i ScribLife.

Höres snart igen.

Fridens liljor!

 

Foto i inlägget: Höstlugn på Åresjön, av Ingela Hellqvist/Scribbeli.
Facebook
Facebook
INSTAGRAM
LinkedIn
Twitter
Follow by Email
RSS