”SLUTA TAFSA!” – årets viktigaste armband.

slutatafsa_egenbild

Nu har de äntligen kommit, armbanden som gör oss på ScribLife-redaktionen till en stolt del i advokat Elisabeth Massi Fritz oerhört viktiga kamp mot sexuellt våld!

För precis som advokatbyrån Elisabeth Massi Fritz har vi fått nog. Nog av sexuellt våld och utnyttjande! Nog av att kvinnor inte kan få vara kvinnor utan att riskera att bli sexuellt utsatta – och sedan få del av skulden till sin utsatthet. Nog av att rättsväsendet alltför ofta misslyckas att ge utsatta kvinnor upprättelse!

Vi vill härmed rikta ett stort tack till Elisabeth Massi Fritz för det fantastiska arbete hon gör för enskilda kvinnor men också för att så skarpt belysa dessa frågor i vårt samhälle, skapa opinion, driva fram förändringar av attityder såväl som inom rättsväsendet. Och för denna kampanj som ger oss alla en chans att få vara med och bidra!

Vill du också delta i kampen och bli stolt bärare av detta viktiga (och snygga!) armband så gör som oss och gå in på www.advokatfritz.com och beställ ditt armband där.

Fridens liljor!

Facebook
Facebook
INSTAGRAM
LinkedIn
Twitter
Follow by Email
RSS

Lämna ett svar