TÄNKVÄRT EN VANLIG OKTOBERTISDAG

Kungsholmskyrka
Välkomnande hösteldar vid Kungsholms kyrka en helt vanlig oktobertisdag. Mysigt!

Att en helt vanligt tisdagkväll i oktober få sätta sig i ett vackert kyrkorum mitt i stan och lyssna till ett givande föredrag av psykoterapeuten, retreatledaren och författaren Patricia Tudor-Sandahl var ren lyx.

Den här kvällen var en av flera i serien ”Tänkvärd tisdag” i Kungsholms kyrka i Stockholm. Just idag var Patricia Tudor-Sandahl inbjuden som talare och kyrkan var näst intill fullsatt.
I kvällens föredrag talade Patricia Tudor-Sandahl under rubriken ”Längtan visar vägen” som också är en titel på en av alla böcker hon skrivit. I föredraget hade hon dock samlat tankar från flera av sina böcker och ur sitt liv och gav, under sin timme, oss lyssnare många tänkvärda och vägledande tankar om livets olika faser, processen att finna sig själv och komma till sin fulla rätt.

Vi skulle önska att alla hade fått möjlighet att lämna jäkt och måsten, en helt vanlig tisdagkväll i oktober, och få sitta ner och lyssna på Patricia med sin unika förmåga att toppa sin gedigna kunskap inom psykoterapi och sin långa arbets- och livserfarenhet med en tydlig kärlek för sina medmänniskor, lyssnar – och läsare. Du som inte hade möjlighet att närvara just denna kväll har mycket att finna i hennes böcker. Här på ScribLife har vi redan tidigare rekommenderat en av dem, Din egen väg. En del av hennes böcker finns att köpa på närmaste bokhandel men på hennes hemsida www.tudorsandahl.se finner du dem alla. Toppläsning för dig som ser fram emot en riktigt god bok att kura upp i soffan med när höstvindarna viner som bäst där ute i höstmörkret. 

Av Ingela Hellqvist

langtan-visar-vagen-365-texter-for-din-inre-halsa
Boken ”Längtan visar vägen”, är bara en i raden av Patricia Tudor-Sandahls mycket givande, livsvägledande böcker.

 

Facebook
Facebook
INSTAGRAM
LinkedIn
Twitter
Follow by Email
RSS

Lämna ett svar