Midsommardukning med trädgårdens gåvor

Det är inte alltid självklart att på midsommarafton finna ett fång av midsommarblomster att dekorera kransar såväl som middagsbord med. Många vackra blommor har i vissa delar av landet redan blommat ut eller finns långt ute i på ängar och hagar dit det inte alltid är möjligt att ta sig när mycket annat ska hinnas med. Men då kan man ta vad som bjuds! Inredningsexpert Anna Lindström har fixat midsommardukningen med vad som finns i hennes trädgård. Låt dig inspireras!

dukning midsommar_annalindstrom_låg
Foto: Anna Lindström

BLOMSTRANDE BUSKE. En buske som bågnar av blommor är bland det vackraste och funkar alldeles perfekt som bordsdekoration. Denna dukning fullkomligen osar av midsommarkänslor, sommar och livskraft.

 

dukning midsommar_2_annalinstrom_låg
Foto: Anna Lindström

LIKA VACKERT SOM GOTT! Det godaste kan också vara det vackraste. Varför inte byta ut midsommarblommorna mot ett härligt fång rabarberblad? Lika vackra i vas som under varje tallrik. Räkna med att gästerna vid detta bord förväntar sig en härlig rabarberpaj till efterrätt!

Glad Midsommar!

Facebook
Facebook
INSTAGRAM
LinkedIn
Twitter
Follow by Email
RSS

Lämna ett svar