DIY – FIXA DRÖMSTILEN MED SPRAY

ENKELT, KUL OCH BILLIGT!

DIY_Anna_stol
Gammal avdankad korgstol på väg till tippen blev en riktig hit med svart sprayfärg och ett par snygga kuddar!

Att få till en snygg inredning är inte svårt om inte prislappen spelar någon roll. En desto större utmaning är det att fixa sin personliga stil till minimal kostnad. ScribLifes inredningsexpert, Anna Lindström, har många tips på hur du själv kan trolla fram den snygga, personliga stil du drömmer om och ändå få pengar över till annat. Hennes bästa tips grundar sig i att tänka utanför ramarna och låta kreativiteten flöda. Och hennes bästa trollstav heter – sprayfärg!

HÄR ÄR NÅGRA AV ANNAS BÄSTA DIY*-TIPS:

Snyggaste krukorna av storkökskonserver

DIY_Anna_plåtkruka

Restauranger/storkök gör sig av med storkonservburkar varje kväll. Be och få ta tillvara på dem, diska ur dem ordentligt, putsa till eventuella vassa kanter och spraya dem i din favoritkulört. Lägg lekakular i botten för att din blomma ska trivas allra bäst. Stoltsera med grannskapets snyggaste blomkruka!

Exklusiv guldlaDIY_Anna_lampfotmpa av alldaglig lampfot

När man har som minst pengar att röra sig med, brukar kreativiteten ta över. Rota fram gamla avlagda saker och se på dem med nya ögon. Denna alldagliga lampfot satte en riktigt exklusiv prägel på hela rummet när den sprayades i matt guldfärg, fick fjäderskärm och ställdes på ett svart sidebord.

 

Hämta inspiration och härma

Ta en tur till dina favoritinredningsbutiker för att hämta inspiration. När du ser något som du vill ha men inte kan köpa, tänk: ”så där vill jag ha det, hur kan jag fixa det?” Med lite fantasi och kreativitet kan du skapa känslan av hur du vill ha det, på egen hand.

 

SÅ HÄR SPRAYAR DU FRAM STILEN:

DIY_Anna_spray

  • rengör och/eller diska objektet mycket noggrant.
  • se till att det är fritt från fett
  • skydda händer, kläder och omgivning
  • håll till utomhus eller vid mycket god ventilation när du sprayar
  • följ sprayinstruktionerna på din färgburk
  • testa först att spraya på en mindre, inte så synlig, yta

Sprayfärger hittar du på närmaste färg- eller pysselaffär. Sprayfärgen Anna använde på bilden kostade 99 kr.

LYCKA TILL!

*DIY =do it yourself

Facebook
Facebook
INSTAGRAM
LinkedIn
Twitter
Follow by Email
RSS

Lämna ett svar