VECKANS CITAT: ”My wish for you …”

Den 4 oktober 2021 infaller Internationella Barndagen. Med anledning av detlägger vi ut denna bild som vi tidigare haft ute på Instagram. Internationella Barndagen har kommit till för att uppmärksamma barns och ungas rättigheter och villkor. Internationella Barndagen firas också av många länder och organisationer den 20 november, ett dag som kanske är lite mer uppmärksammad eftersom det var då som FNs generalförsamling år 1954 antog en resolution om barnets rättigheter och man rekommenderade alla länder att inrätta en internationell barndag för att uppmärksamma barns situation i världen.

På ScribLife tycker vi frågor om barns rättigheter och situation är precis lika viktiga varenda sekund, året om, alltid. Och därför lägger vi ut en påminnelse ”redan” idag.

Låt våra barn få möjlighet att utvecklas till den bästa versionen av sig själva och hjälp de att bevara och utveckla den medmänsklighet de redan från början bär inom sig!

Facebook
Facebook
INSTAGRAM
LinkedIn
Twitter
Follow by Email
RSS

Lämna ett svar