TILLFÄLLIGT AVBROTT! ETT SÄTT ATT MINSKA STRESS

Stressad? Utmattad? Låt det inte gå för långt.☝? Ett sätt att orka, när bollarna i luften börjar kännas som ett helt skyfall, är att ta dig tid för att pausa – en liten stund varje dag. Om inte annat.

En liten paus gör stor nytta.

Lämna dina måsten och ”ska bara” för en stund och ge dig ut på en kort promenad där du LYFTER BLICKEN så att du ser och registrerar omgivningen – och himlens skiftningar. Andas in den friska luften, spärra upp ögonen så att ljuset och vinden får tränga in och LYSSNA efter fåglars tjut, snöknarr under skorna och kanske ett avlägset skratt. Och bara var. En liten, liten stund.

En enkel liten paus kan göra stor skillnad, med både ny ork och inspiration och nya perspektiv. Bilden ovan är tagen under en just en sådan där oumbärlig paus från en närmast övermäktig to do-lista. Den korta pausen blev dagens höjdpunkt. Och oj, så mycket som blev gjort därefter.

Fridens liljor!

Bild: I. Hellqvist/ScribLife
Foto: I. Hellqvist / ScribLife

 

Facebook
Facebook
INSTAGRAM
LinkedIn
Twitter
Follow by Email
RSS

Lämna ett svar